Thursday, September 07, 2006

It is my new life...

Kalianlah pengubat hati ummi..love u all..
Alhamdulillah..la ni dah 4 bulan ana dok kat M2Farm ni as programmer trainee..insyaAllah thn depan ikat kontrak ngan MMSC (Multimedia Synergy Corporation)plak..as cosware programmer(Flash)..

skrg ni pun tgh sibuk finishing projek MLVK..ada lg 2 bulan kene siapkan..actually kira best gak laa..coz sambil keje banyak belajar jugak..i'm starting from none(zero) in flash actionScript..actually memang best Flash ni..wat cosware ni pun guna Flash8 pro..with more addition classes n features in actionScript..sblm ni biasa guna Flash MX jer..alhamdulillah..makin banyak belajar n makin banyak improvement bg ana..

ramai org tanya..husna n husni dok mana? hmm...memang spanjang keje ni kene la tinggal diorang kat TASKA..keje start kul 9 am -5.30pm. alhamdulillah..semuanya masih terkawal bagi ana..orang pun pelik gaknya caner ana bagikan masa antara keje n family..tak letih ker??yerlaa..hujung minggu balik umah hubby kat setiu ngan anak2..terpaksala jadi weekend wife..sabtu ptg balik sini pulak sbb kene keje esoknyer...kdg2 bila rindu sgt ngan anak2 hubby balik gak setiap hari selasa..n balik setiu smula awal subuh rabu tu..

alhamdulillah...syukur sangat atas segala kurniaanNya..sebab skrg terasa hidup lebih bermakna..insyaAllah, dalam usia 24 tahun ana dah mengecapi hidup berkeluarga dan insyaAllah masa depan yg cerah dalam kerjaya ana jugak..mudah-mudahan Allah mempermudahkan jalan ana untuk sentiasa istiqamah ke jalanNya
..may Allah bless me...amin..

2 comments:

mardhiah12 said...

assalamu`alaikum ana

kerja di KL ker? macam mana sekarang ni? baby tinggal dgn suami ye.

ar-raihan said...

Ana keje kat kuala trg jer..my daughters still with me..tapi hubby la yg kene ulang alik dari setiu-kt..baby kedua akak dah masuk setahun yek..hmm..cepatnyer masa berlalu, kan?:)