Monday, May 26, 2008

Our new baby.."Husnina"

Salam..

alhamdulillah, ana dah slamat melahirkan putri ketiga kami pada 17hb Mei 2008 yang lepas. hari ni dah masuk 49 hari pun..kali ni baby takla besar sgt..about 3.07kg jer...husna n husni dlu 3.4kg lebih...anyway, kami dah namakan putri ketiga kami "WAN NUR HUSNINA".....nampaknya bleh la ummi bukak kelas masak-masak dulu..hehe..sian abah, belum tercapai hajat abah nak buat team bola..;)...insyaAllah, maybe lepas ni la kot...to fair, tq 4 keep visiting my blog..mmg nk update, tapi slalu jer ada halangan.....tak sempat nk tulis panjang2..tapi insyaAllah ana akan cuba untuk update lg dlm masa terdekat ni..insyaAllah...

4 comments:

fiza said...

tahniah....

Kbib said...

Congrats Ana,
how's u'r doter yg sorang lagi tu?..

khairul said...

askum,comelnya bayi dia.
daripada
khairul n ita

Anonymous said...

tahniah raihana! :)

~azera